فراخوان جشنواره کارآفرین دانشگاهی توسط پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس
فراخوان جشنواره کارآفرین دانشگاهی توسط پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس

به اطلاع میرساند، دومین جشنواره کارآفرین دانشگاهی (استارپوزال2020) توسط پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس، با رویکرد حمایت از پایان نامه های دانشگاهی (دارای قابلیت تجاری شدن)، و هدایت آن ها به سمت شکل گیری کسب و کارهای دانش بنیان به صورت سراسری برگزار می شود.

در استارپوزال، شرکت کنندگان طی یک فرایند شش ماهه، به ارائه و تکمیل محصول یا خدمت خود با رویکرد ورود به بازار (ناب)، هدایت می شوند و در نهایت به کسب و کارهای نوپا و استارتاپ های برتر، اولویت استقرار در شهرک علم و فناوری به همراه، مبلغ 200 میلیون تومان جایزه نقدی و گرانت حمایتی مستقیم تعلق می گیرد.

مخاطبین جشنواره: کلیه دانشجویان و استادان در حال فعالیت بر روی پایان نامه های تحصیلات تکمیلی و همچنین کارآفرینانی که کسب و کار خود را برپایه پایان نامه های تحصیلی خود بنا نهاده اند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، به پوستر جشنواره مراجعه و یا با دبیر اجرایی جشنواره تماس حاصل فرمایید.

تلفن تماس دبیر اجرایی: 09351601889( سرکار خانم میرعباسی)

وب سایت جشنواره http://www.starposal.com/

تاریخ:
1399/06/17
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آشنایی با مرکز رشد
جذب و پژوهش
آموزش و پژوهش
مركز رشد تخصصي هنر
( مركز رشد مشترك دانشگاه هنر اصفهان و شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان )
اصفهان- خيابان طيب، خيابان سرلت، نبش كوچه خليلي
كد پستي: 8136715195
شماره تلفكس مركز:  32374497-031
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا