موفقيت چشمگير شركتهاي مستقر در مركز رشد هنر در جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي
به لطف الهي در اولين سال فعاليت مركز رشد تخصصي هنر ، دو شركت از واحدهاي مستقر در مركز در مرحله نهايي اين جشنواره به موفقيت هاي قابل توجهي دست يافتند. شركت نگاره گردان شهر فيروزه اي به عنوان نماينده مركز تخصصي رشد دانشگاه هنر اصفهان در بخش فرصت هاي سرمايه گذاري در دوازدهمين جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي با ارائه و رونمايي از پروژه نگاه ( سامانه گردشگري مبتني بر واقعيت افزوده) به رتبه سوم اين بخش دست يافت . در اين مراسم كه با حضور وزير محترم علوم تحقيقات و فناوري، شهردار محترم اصفهان، رئيس دفتر منطقه اي يونسكو در ايران، رئيس شوراي شهر اصفهان و جناب آقاي دكتر كياني رييس محترم دانشگاه برگزار شد اعاد مختلف اجرايي و تجاري طرح به حضار ارائه گرديد كه مورد توجه و استقبال عموم مخاطبان قرار گرفت.
همچنين شركت ويستا رادمان آرين (ديگر شركت مستقر در دوره رشد مركز) به جمع 19 تيم فيناليست در كارگروه طرح كسب و كار راه پيدا كرد.
مديريت مركز رشد اين دستاورد مهم و ارزنده را به اين تيمها صميمانه تبريك عرض مي نمايد.

5 خردادماه 95
تاریخ:
1397/08/29
تعداد بازدید:
منبع:
آشنایی با مرکز رشد
جذب و پژوهش
آموزش و پژوهش
مركز رشد تخصصي هنر
( مركز رشد مشترك دانشگاه هنر اصفهان و شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان )
اصفهان- خيابان طيب، خيابان سرلت، نبش كوچه خليلي
كد پستي: 8136715195
شماره تلفكس مركز:  32374497-031
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا