همکاری های مشترک شرکتهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه هنر اصفهان و 15 مرکز فرهنگی آموزش و پرورش
در تاریخ 15اسفندماه جاری، جلسه ای با حضور جناب آقای دکتر شکری مدیر فرهنگی ، هنری سازمان آموزش پرورش، و سرپرست مرکز تخصصی رشد دانشگاه هنر اصفهان آقای دکتر مصلحی و مدیران شرکت های مستقر در مرکز رشد هنر و مدیران کانون های فرهنگی – هنری اصفهان در محل اداره کل آموزش و پرورش اصفهان برگزار گردید.

در تاریخ 15اسفندماه جاری، جلسه ای با حضور جناب آقای دکتر شکری مدیر فرهنگی ، هنری سازمان آموزش پرورش، و سرپرست مرکز تخصصی رشد دانشگاه هنر اصفهان آقای دکتر مصلحی و مدیران شرکت های مستقر در مرکز رشد هنر و مدیران کانون های فرهنگی هنری اصفهان در محل اداره کل آموزش و پرورش اصفهان برگزار گردید. در این نشست ظرفیت های فرهنگی و هنری هر دو مجموعه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد شرکتهای مستقر درمرکز رشد ضمن برنامه ریزی لازم و انعقاد قرارداد با کانونهای فرهنگی آموزش وپرورش در زمینه استعدادیابی نوجوانان، و طراحی بازی های کودکان و همچنین برگزاری اردوهای گردشگری در سال1402 اقدامات لازم را بعمل آورند.لازم به ذکر است از مجموع 19شرکت مستقر در مرکز رشد هنر 5 شرکت به صورت تخصصی در حوزه کودک و نوجوان فعال می باشند. شرکت بوم بام زیبانگر فعال در زمینه طراحی و اجرای اردوهای گردشگری و دوره های آموزشی خلاق، شرکت هفت خان فعال در زمینه طراحی بازی های رو میزی، شرکت پیشگامان فردای آبرنگ در زمینه طراحی سامانه و اپلیکیشن استعدادیابی نوجوانان و شرکت فکر آفرینان رویش سلام در زمینه طراحی و ساخت اسباب بازی کودک بر مبنای فکر پروری و شرکت آرامنظر رستا شهر فعال در زمینه طراحی و تولید کتاب و محصولات پارچه ای کمک اموزشی ویژه کودکان .

تاریخ:
1401/12/21
تعداد بازدید:
منبع:
آشنایی با مرکز رشد
جذب و پژوهش
آموزش و پژوهش
مركز رشد تخصصي هنر
( مركز رشد مشترك دانشگاه هنر اصفهان و شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان )
اصفهان- خيابان طيب، خيابان سرلت، نبش كوچه خليلي
كد پستي: 8136715195
شماره تلفكس مركز:  32374497-031
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا